Bilo me sram gledati šou Marka Tolje, zgražao sam se cijelu emisiju

Bura oko ukidanja Hit showa Marka Tolje ne prestaje. Sada se u medijima oglasio jedan od čelnika HTV-a koji je sasuo drvlje i kamenje po riječkom pjevaču.

‘Bilo me sram to gledati. Već na samom početku emisije, u trenutku kad je Marko Tolja, slijedeći scenarij, prošaptao da naša Vlada nema muda, zakolutao sam očima. Potom je mlađahni Tolja sjeo za klavir i otpjevao pjesmicu u kojoj je sam sebe nazvao – shitom. A onda je na upit iz publike rekao: ‘Nisam spavao s Jelenom Rozgom. Još.’ Nakon dramatske stanke, dodao je da bi volio da mu se posreći s njegovom sljedećom gošćom Danielom Trbović, koja bi njemu, inače 28-godišnjaku, mogla biti mama. Istoj toj Danieli potom je, loše glumeći Robbieja Williamsa, u jednom trenu svoje međunožje gotovo nabio na glavu, a ona je poslije glasno pitala ima li ‘sladoleda’ na kosi. Pa što je to’, rekao je za http://www.jutarnji.hr/gasi-se-htv-ova-emisija–hit-show–nije-opravdao-ocekivanja/1081848/ jedan od čelnika HTV-a, koji se, kako je dodao, nije prestajao zgražati sve do kraja emisije.

No, u obranu Hit showa Marka Tolje stala je ekipa šoua.

‘Htjeli su nešto novo, moderno i urbano, a mi smo im to pružili. I ne vidimo u čemu je problem. Naravno, mogli smo proizvesti i emisiju koja se uklapa u postojeće kapule zabave u Hrvatskoj, dati im varijantu novog šoua Miroslava Škore, ali niti smo mi to htjeli, niti su šefovi to naručili od nas. Dobili su što su tražili: provokativan šou o kojem se pričalo, ali to im je očito bilo previše’, kažu ljudi iz ekipe Hit showa.

‘Najlakše je tako. Oni isti koji bi sada vratili Škoru, zaboravljaju da su do prije par dana zdušno kritizirali njegovu emisiju. OK, Toljin šou se svakako morao malo ispeglati, bilo je tu grešaka, ali daleko je to od katastrofe koja bi trebala rezultirati ukidanjem nakon samo jednog izdanja. Mislimo da smo napravili originalan šou, za koji i dalje vjerujemo da bi, da je nastavio dalje, zanimljivošću, kvalitetom i svježim konceptom osvojio publiku. Zbog ukidanja nećemo plakati jer znamo da smo dali najbolje od sebe. Naravno, nismo nepogrešivi, ali ne možemo a da se ne upitamo što su proteklih tjedana, pa i mjeseci radili naši šefovi dok smo mi spremali emisiju. Ako nisu znali što im se sprema, onda bi netko trebao postaviti pitanje zbog čega nisu to znali. Jer iako se radi o vršiteljima dužnosti urednika, činjenica je da bi oni po svojoj funkciji itekako trebali znati što im je na programu koji se financira novcem građana Hrvatske’, nastavlja ekipa Hit showa.

Inače, Tolja se i sam zapitao hoće li biti sljedeće emisije nakon što su u svećeničkim odorama kao glazbeni gosti nastupili njegovi sugrađani Let 3. I kako se pokazalo, imao je pravo što se zabrinuo za svoju voditeljsku budućnost.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr