Ljubomorni Izet ‘drži svijeću’ Faruku i Anji

U novim epizodama serije Lud zbunjen normalan pogledajte kako se Damir snalazi u roditeljskim vodama i što njegov otac Faruk poduzima da mali Đžemica dobije strica ili strinu.

U Sarajevo dolazi čuveni zagrebački liječnik za umjetnu oplodnju. Ajna i Faruk, u nadi da će konačno dobiti dijete, kod njega zakažu termin. Njihova želja da dobiju dijete se nikako ne uklapa u Izetove dugoročne planove. On će napraviti sve da sabotira njihov plan – drži im svijeću’ od jutra do sutra.

Zato se sreća napokon nasmiješila Čombetu. Dobio je posao na kojem može bez velikog truda zaraditi dobre novce. Naravno, u tom njegovom novom biznisu ima mjesta i za Refku.

Osim toga imaju genijalnu ideju kako da podignu slušanost radio stanice ‘Akord’. Nagovaraju Faruka da im dopusti emitiranje nove emisije koja će se zvati ‘Bezlični razgovori’ i u kojoj će oni ugostiti zanimljive goste iz raznih sfera javnog života.

Ne propustite najnovije epizode najgledanije serije u Hrvatskoj – uz ‘Lud zbunjen normalan’ – od ponedjeljka do petka u 20 sati na Novoj TV – zabava je zagarantirana!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr