TV

NEMA LABAVO

GAZDARICA DANIELA ZABRANILA DIJELJENJE HRANE STAROJ FARMI: ‘Oni su dobili manje i moraju se snalaziti!’

Kako pravila nalažu, farmerima dviju farmi dozvoljeno je na zajedničkom trijemu razmjenjivati jedino hranu i mišljenja. Budući da je Nova farma već u samom startu dobila 100 dukata više od Stare farme te uz sve blagodati kojima im je svakodnevica znatno olakšana, Stara farma prisiljena je vrlo racionalno raspolagati s kupljenim namirnicama na Sajmu.

U ova dva i pol tjedna koliko show traje, farmeri Nove farme u nekoliko navrata su sa svojim susjedima na Staroj farmi podijelili palačinke, kolače i neku drugu hranu. Međutim, Gazdarica Daniela s Nove farme tome je odlučila stati na kraj i zabraniti dijeljenje hrane s crvenom zajednicom.

REVOLTIRANI DAMIR OBJAVIO RAT DARKU: ‘Na sljedećem dvoboju on je moj i nema mu spasa!

Sastanak Nove farme
Sastanak Nove farmeFoto: Nova TV

“Od danas se više ne dijeli hrana! Kupovna hrana se više neće dijeliti. Oni imaju svoje i mi imamo svoje. Oni su jedna farma, mi smo ovakva farma. Mi smo dobili više stvari i moramo koristiti naše stvari. Oni su dobili manje i moraju se snalaziti”, odrješito je kazala Gazdarica na sastanku, a farmeri su se složili s njom.

Kakve će biti reakcije farmera na njezinu odluku i što ju je na to nagnalo, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji Farme od 20 sati na Novoj TV!

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr