TV

FARMERI U STRAHU

DARKO O JOSIPI: ‘Mala je zaslijepljena tim tipom, zbog njega će nas izdati!’

Dan pred odlazak na Sajam farmeri su proveli u svojim posljednjim pripremama. Mentor Joža ih je posjetio kako bi vidio da li je sve u najboljem redu.

Na veliko iznenađenje farmera, Mentor Joža je bio jako zadovoljan obavljenim poslom, ali i održavanjem higijene na farmi.

GAZDARICA DANIELA ZABRANILA DIJELJENJE HRANE STAROJ FARMI: ‘Oni su dobili manje i moraju se snalaziti!’

“Sad to liči na farmu!“ Čistoća kuće zadovoljavajuća! Popravili ste se 100 posto”, poručio je Mentor crvenoj zadruzi.

Za razliku od poslova koji teku u najboljem redu, međuljudski odnosi na farmi ipak malo kaskaju. Barbara, koja je sluškinja ovoga tjedna iskazala je veliko nezadovoljstvo Gazdaricom Danielom, a svoje pritužbe podijelila je i s njom.

barbara3

“Živcira me to kad dođeš i diktiraš! Toliko imamo posla, a ako sam stala na dvije minute, ne znači da sam stala cijeli dan. Raspodijeliš zadatke i onda još goniš”, prigovorila joj je Barbara.

“Ja sam emocionalno jako slaba osoba i neke stvari  dosta drugačije doživljavam nego ostali. Uvijek razmišljam drugačije i imam tu neku kočnicu u sebi, ali mislim da sam dovoljno hrabra da odradim neke zadatke bez ikakvih problema”, zaključila je Barbara.

Darko pak ima problema sa svim farmerima, izuzev Katice i Daniele, a nekako mu najviše smetaju farmeri Stare farme.

“Gledajući po njihovom govoru, oni su svi šlampavi i tu nemamo što razmišljati. Što misliš da li oni ovako poslije jela slažu stolice, pa oni jedu kao Indijanci”, kazao je Katici koja mu je pokušala reći da gleda objektivno i da su njih dvoje najjače karike na farmi kojih se želi riješiti, no Darko se nije dao smesti, a dao je komentar i na Damira: “On tim zečevima nije dao ni vode, ni hrane, ja sam išao gledati, a pregrade je napravio Bože oprosti! Sve površinski!”

mentor-joza-daniela-i-zecevi

Popodnevne sate Darko je proveo s Gazdaricom Danielom izrađujući košnice za pčele, a nisu propustili priliku ni prokomentirati ostale farmere.

“Sretna sam što sam ovdje. Onaj tim mi se gadi”, kazala je Daniela Darku, koji se složio s njom, no isto tako iskazao je svoje nepovjerenje prema Josipi.

“Mala je zaslijepljena tim tipom i ona njemu sve kaže što mi radimo. Bojim se da ona neće izdat njima! Kopa sama sebi rupu!”, rekao je Darko.

S druge pak strane, Barbara i Josipa razgovarale su također o Goranu, a Josipa je objasnila što ju je privuklo kod njega.

“Sviđa mi se zato što on mene ful nasmije, zabavi, sviđa mi se to što je od svih drugačiji. Je da pretjera, brate mili ono, užasno, a sad hoće li se on meni svidjeti i vani, što ja znam”, otkrila je Josipa.

Kako će se razvijati njihova farmerska ljubav, ostaje nam za vidjeti!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr