TV

NA PALJBI

BB STANARKE ‘IZREŠETALE’ BOJANA: ‘Kako možeš biti s nekim u vezi dvije godine, a ne ga voljeti?’

Big Brother je stanarkama zadao novi zadatak – moraju što bolje upoznati muške stanare!

Ženski dio Big Brother kuće morao je u spavaćoj sobi provesti 35 minuta s dvojicom muških stanara te ih pokušati što bolje upoznati, postavljajući im pritom vrlo intimna pitanja iz njihovog privatnog života. Prvi su na red došli Bojan i Zebo, a tijekom sljedećih dana isto ispitivanje očekuje i ostale muške stanare.

No cure su od samog početka pokazale tko im je od njih dvojice zanimljiviji pa su Bojana zasule pitanjima, što je iznerviralo i uvijek staloženog Siščanina. ‘’Bojane, zašto nisi nijednoj curi rekao da je voliš?’’, započela je Renata.


‘’Može li to itko isprogramirati i predvidjeti?’’, počeo se braniti Bojan, na što su se sve djevojke jednoglasno složile kako misle da nije moguće da nakon dvije godine veze i zajedničkog života nije zavolio svoju bivšu djevojku.

‘’Je li vama ljubav nešto konačno? Kažeš nekomu ‘volim te’ i to je to?’’, pitao je djevojke pa nakon negativnog odgovora iskreno priznao, ‘’Prošle su dvije godine i jednostavno se nije dogodilo! Ali meni je do te djevojke bilo jako stalo i još uvijek je.’’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr