POKAZALE MEĐUNOŽJA

SVE ZANIMA KAKO SU ‘ŠKAKLJIVA MJESTA’ OVIH MANEKENKI OSTALA POKRIVENA: Pogledajte u čemu je zapravo trik

Talijanska i brazilska manekenka koje su na Filmskom festivalu u Veneciji crvenim tepihom prošetale u haljinama s prorezima do struka zaintrigirale su javnost. Sve zanima kako im je uspjelo ne pokazati intimna područja, a sada je pronađen odgovor.

Najjednostavniji način da skrenete pažnju na sebe je golotinja, a to su dokazale manekenke Giulia Salemi i Dayane Mello o čijim haljinama s Filmskog festivala u Veneciji svi pričaju.

SVI SU GLEDALI ŠTO (NE) NOSE ISPOD HALJINA! Manekenke pokazale međunožja na premijeri mini-serije o Papi


Talijanka i Brazilka su crvenim tepihom prošetale u haljinama koje su malo toga prepustile mašti, a svi su pogledi bili upereni u njihova međunožja. Većina prisutnih je samo čekala kada će koja od njih napraviti pogrešan korak i pokazati ono malo što je haljina sakrila, no to se ipak nije dogodilo – a evo i zašto.

#giuliasalemi #venicefilmfestival #atfcelebs #allthingsfiery #allthingsfiery_atf

A post shared by ATF (@fieryaccessories) (@allthingsfiery_atf) on

Iako su svi mislili da djevojke nisu imale gaćice, to je samo djelomično točno. Nosile su samoljepljivo donje rublje – ako se to tako može nazvati, otkrio je Daily Mail.

Postoji čitava linija ovih ‘zaštita’ za intimna područja, a nose ih brojne zvijezde kada žele izgledati kao da ne nose donje rublje, što je u posljednje vrijeme vrlo često.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr