OPROSTILA MU JE

SORAJA BEZ GRUDNJAKA DALA IZJAVU NA POLICIJI: Neće tužiti nogometaša koji ju je porezao nožem

Starleta je jučer bila na saslušanju u Policijskoj upravi grada Beograda vezano uz napad nožem u kojem ju je nogometaš Stefan Mihajlović posjekao po vratu i rukama.

Iako joj je nogometaš Stefan Mihajlović nanio povrede zbog kojih je potražila liječničku pomoć, srpska starleta Soraja Vučelić neće podizati tužbu protiv njega, prenosi Blic.

STRAH ILI LUDOST? Soraja ne želi prijaviti nogometaša koji ju je izrezao

Soraja je jučer policijskim službenicima ispričala što se dogodilo noći kada ju je Mihajlović, koji je njen bivši dečko, posjekao nožem po vratu i rukama.

soraja2

“Saslušali su me i pitali hoću li pokrenuti tužbu i ima li potrebe za time. Zvali su me zbog naslova u medijima da me pitaju je li stvarno istina da me netko pokušao ubiti. Ja sam rekla ne, tako da neću pokretati tužbu”, rekla je starleta za Blic, dodavši kako je nogometašu koji ju je ozlijedio sve oprostila.

VIŠESTRUKO OBDARENA: Soraja nakon masivnih sisa pokazala i ‘napumpanu’ guzu

Soraja otpočetka govori kako ju je Mihajlović izlijedio “u šali”, a jučer je još jednom naglasila kako je nije imao namjeru povrijediti.

“To što sam povrijeđena se dogodilo sasvim slučajno, Zvao me i ispričao se. Oprostila sam mu”, naglasila je Vučelić.

Starleta je objasnila i zašto je potražila liječničku pomoć, usprkos tvrdnjama da ozljede nisu teške.

“Morala sam otići na Hitnu kako mi se rana ne bi inficirala. Zadržala sam se koliko je bilo potrebno da mi saniraju rane i odmah sam nakon toga otišla kući”, rekla je Vučelić, dodavši kako nema ožiljke.

Nije željela komentirati je li u kontaktu s Mihajlovićem, piše Blic.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr