Pružite partneru najbolji felacio svih vremena

Želite li da vaš partner uživa u felaciju, važno je da i vi uživate u tom ‘poslu’ i da ‘znate znanje’. Ove bi vam smjernice u tome mogle dosta pomoći.

Usta vam moraju biti vlažna, pa zadržite slinu. Primite njegovu muškost u usta, ali vrlo, vrlo polako. Kombinacija vašeg toplog daha i vlažnosti će ga uzbuditi. Neki muškarci vole kad koristite i ruke, pa primite dno penisa i čvrsto ga držite.

Kad osjetite da ponestaje vlažnosti, skupite slinu i pljunite na njegovu muškost. Iako zvuči odvratno, to će ga oduševiti. Drugom rukom mazite njegove testise, muškarci to naprosto obožavaju.

Obratite pozornost na njegove pokrete i uzdahe kako biste provjerili jeste li na pravom putu. Nemojte da vam bude neugodno pogledati ga, no nemojte ni zuriti u njega.

Pripremite se na sljedeći dio opuštajući grlo. Ako ste previše napeti, penis neće uspjeti proći duboko, ali u tom će vam slučaju pomoći stenjanje kojim se opušta grlo.

Držite situaciju pod kontrolom i slijedite svoj tempo.

Nakon epizode dubokog grla, nastavite ga uzbuđivati rukom i počnite mu ljubiti testise. Ako ste sve radili kako treba, on je pred vrhuncem. Završite posao tako da nađete pravi ritam rada između vaših usta i ruke.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr