Pronađite tajne erogene zone i iznenadite partnera

Naša su tijela prekrivena erogenim zonama koje se lako mogu promašiti. Seksolozi su razotkrili te skrivene točke, a mi vam otkrivamo kako da izbjegnete ukalupljenu predigru i iznenadite partnera.

Kosa i glava
Bilo da jedno drugom perete kosu ili provlačite prste kroz nju, osjetit ćete trnce. Prednost je što se tako možete dodirivati i u javnosti. Neke se žene dodatno uzbude kad ih muškarac tijekom odnosa povuče za kosu. Ipak, pazite da ju ne počupate.

Bedra i koljena
Bedra i koljena su posebno osjetljive zone, a zbog blizine genitalije ‘najvruće’ su točke predigre. Dišite lagano u blizini unutarnje strane njegovih bedara. Osluškujte njegovo tijelo i pratite reakcije.

Stopala
Dok mu masirate stopala, čvrsto ih držite, a vrhovima prstiju prelazite od pete ka prstima. Stopala su obično osjetljiva, pa pitajte partnera koliko bi čvrsta vaša masaža trebala biti. Poljupci na stopalima, a posebno na prstima, podižu seksualnu želju do razine ključanja, a dok mičete usnama mijenjajte i intenzitet poljupca.

Ruke
Vrhovi prstiju su nakon usana i genitalija najosjetljiviji. Za masažu koja će ga isprovocirati lagano mu izvucite prst po prst, opuštajući zglobove.

Trbuh
Trbuh, a posebno njegov donji dio, još je jedna erogena zona. Zbog blizine genitalija osjetljiv je na stimulaciju. Dodir na trbuhu mora biti nježan. Prelazite prstima od grudi na dolje. Pravite prstima razne oblike, krugove, linije, pa čak i slova kako biste mijenjali brzinu i ritam dodira.

Leđa
Stimulacija i masaža leđa mog biti izuzetno uzbudljive. Ako partner leži, opustit će se u potpunosti, ali ako sjedi lakše ćete doći do osjetljivih točaka. Polako prijeđite preko leđa vrhovima prstiju da biste probudili završetke živaca, a onda ga masirajte jačim intenzitetom. Koristite dugotrajne i čvrste pokrete te se poigravajte ljubeći ga u vrat ili oko ušiju.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr