NEVOLJE

KUPIO JOJ DŽIP OD 75.000 EURA: Soraja je u vezi s Albancem koji ima 2 žene i 7 djece!?

Srpska starleta Soraja Vučelić ovih je dana u središtu pažnje zbog toga što je navodno nagovorila dvojicu mladića da pretuku starletu Emu Đuhić.

Soraja je navodno u vezi s kontroverznim albanskim biznismenom Dorijanom – Tonijem Leknikajom, koji ima sedmoro djece i dvije žene. Tri nekadašnje najbolje prijateljice Soraja, Madam Željka i Ema Đuhić nekad su se zajedno dobro zabavljale, a onda su iz nepoznatog razloga zaratile.

NIJE LI TO MALO PREMALA MAJICA ZA TOLIKE GRUDI? Soraja se uvukla u minijaturni top i svima pokazala bradavice

👑@sminka_prodaja_fensibynensi 👑💄

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on

Ovu priču o prekinutom prijateljstvu zasjenila je ona o ljubavnoj vezi Soraje i albanskog biznismena Dorijana – Tonija Leknikaja, s kojim se, navodno, tajno viđala pet mjeseci i dobila džip vrijedan 75.000 eura.

Njih su dvoje neprestano putovali, posjetili mnoge egzotične destinacije, a on joj je kupovao sve što je poželjela – od krpica do džipa kojeg je, navodno, uspjela staviti na svoje ime, donosi Kurir.

‘NOS OŠTAR KAO IGLA’: Fanovi napali Soraju zbog turbo plastičnog izgleda

#2015#trowback #lovethispaparazzo 📷🔱

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on

Ipak, on je ubrzo shvatio da ga je ona samo iskoristila i traži džip nazad, no starleta ga nikako ne želi dati. Tako jednom čovjeku plaća 100 eura mjesečno da joj noću čuva automobil, a kad ovaj ima slobodne dane, Soraja navodno spava u džipu.

S Tonijem je pokušala izgladiti odnose, no bezuspješno…

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr