Što ako je ona… hm… seksualno iskusnija od vas

Danas više nije neuobičajeno da se muškarac nađe u vezi sa ženom čiji je seksualni život bogatiji nego njegov, međutim nemali broj takvih momaka i dalje teško podnosi tu činjenicu te im samopouzdanje padne na nulu.

Ukoliko vam je zbog gorespomenutog ili nekog drugog nevažnog razloga seksualno samopouzdanje na niskim razinama, škicnite ovih par savjeta, mogli bi vam biti od pomoći. Sretno!

Usavršite neku od tehnika i zadivite je

Ako mislite da je seks nešto poput kartaške igre, onda vam je jasno koliko je važno imati adut. U spavaćoj sobi, bez obzira koliko se nesigurno osjećali, ako imate usavršenu makar jednu od mnogih tehnika – imate pobjednički potez. Čak i to ostavlja dojam da ste vještiji nego što jeste. To može biti senzualna masaža, način na koji se ljubite, oralni seks…

Izgledajte dobro, osjećajte se dobro

Osobna njega može učiniti puno. Budite u formi, vježbajte, vozite bicikl… Izgledat ćete bolje, a i osjećat ćete se bolje. Važna je i osobna higijena. Znate već što treba i držite se toga. Nemojte se zapustiti. Održavajte frizuru – gore i dolje. I pazite da mirišete ugodno.

Dirajte je s puno osjećaja, ne trtarite

Ako ste nesigurni i plašljivi prilikom fizičkog kontakta, odmah joj dajete signal da zapravo niste sigurni u to što radite. Žena voli kad muškarac preuzme kontrolu u krevetu, čak i onda ako ona voli biti dominantna. Žena voli kad je muškarac rukama dira po cijelom tijelu, to je pokazatelj da je se ne može zasititi. Preuzmite inicijativu i ostavite dojam da znate što radite.

Budite spremni za njezine upute

Kad žena nema problema sa seksualnim samopouzdanjem, ona zna što želi i voli. Može vas bez problema odvesti u pravom smjeru. Ne ignorirajte njene pokušaje i nemojte to shvatiti kao kritiku.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr