FOTO: Besramno je 'drpala' za grudi, dok je on čekao da 'uleti'

Kad ekipu na Zrću preuzme dobar tulum, sva se pravila brišu. Nebitno je tko je kome prijateljica, djevojka ili sestra, jer svi se neizmjerno vole.

Upravo takvoj ‘ljubavi’ svjedočili su svi posjetitelji after beach partyja u Aquariusu na Zrću. Naime, uz neumorne ritmove plesne glazbe, jako sunce i osvježavajuće slatke koktele, neke su se djevojke otele kontroli.

Ne znamo je li to u zraku ili su i inače tako slobodoumne, no ove su nas mlade dame itekako razveselile svojim performansom. Tako su svoju prijateljsku ljubav počele iskazivati pusama, a jedna je od njih bila toliko oduševljena atributima frendice da ju je dobro ‘zažnjarala’.

I kao šećer na kraju, odlučila je zadići gornji dio badića i prisutne počastiti pogledom na svoje grudi. U toj igrici ubrzo joj se pridružila i treća prijateljica, kao i jedan prijatelj, koji je objeručke prihvatio vesele frendice i počeo ih sočno ljubiti.

Ponukane njihovim ponašanjem i druge su se ljepotice opustile i pred objektivom fotoaparata isticale svoje grudi i guze.

Ludnica na Zrću nikad ne spava, pa je nemojte ni vi propustiti ovoga ljeta.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr