VIDEO: Ella Dvornik zbilja šokira novim spotom!

Novi provokativni spot mlade Elle Dvornik za pjesmu Hentai podignut će puno prašine.

Pjesma Hentai nastala je slučajno, kad je Ellu prijateljica Marina Žunić (poznata pod umjetničkim imenom Marinna Soul) zamolila da navrati u Baby Dooks production & Chriss Art music studio i posluša novu pjesmu na kojoj rade.

Hentai je japanska riječ koja se koristi za opis seksualno eksplicitnih ili pornografskih stripova i animacija, s naglaskom na anime, manga i računalne igre.

Kreativna Ella je odmah počela nabacivati svoje ideje i na kraju je sama napisala tekst za cijelu pjesmu na engleskom jeziku i refren na japanskom.

Spot za pjesmu je sniman pod redateljskom palicom Danijela Tipure.

http://dna-delivery.biokoda.com/get/player/iframe/eph.channel.tipitv?id=ceb348369c580f61b70776fba5a2ed45&skin=bkd&head=false

Ella je smislila priču za spot Hentai i kompletan styling, a bila je i vizažistica na setu.

Cijeli projekt rađen je za japansko tržište, a Ella je već dobila ponudu za suradnju iz Tokija i upravo su u izradi njezini profili za Facebook i Twitter na japanskom jeziku.

Ella će u Japanu nastupati pod umjetničkim imenom Eli E. Spot se premijerno može vidjeti na regionalnom MTV-u od 27. kolovoza do 3. rujna.

Inače, spot je vrlo brzo maknut s YouTubea, pa je opet stavljen, a komentari su kojekakvi, od toga da je u spotu riječ ‘o 99 posto pornjave i jedan posto muzike’ do onih ‘napokon nešto drugačije’ i ‘spot je na svjetskom nivou’.

Na Facebook stranici posvećenoj Dini Dvorniku mama Danijela je osvrćući se na najavni tekst spota napisala: ‘Jutros sam pričala sa svekrvom koja je ovaj članak komentirala: Nadmašila je oca, mislim da bi bio zadovoljan provokacijom.’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr