Seve čagala u ekstra uskoj haljinici, svi su ostali paf!

U diskoteci Aurora u Primoštenu koncert je održala Severina, a osim vjernih obožavatelja njezinom su nastupu prisustvovale i mnogobrojne poznate osobe.

‘Dugo se nismo vidjeli, počinje tulum za dječake i djevice’, poručila je splitska pjevačica Severina brojnoj i oduševljenoj publici netom prije nego je svoj nastup u primoštenskoj diskoteci Aurora otvorila s pjesmom Brad Pitt.

Severina je svoju hit pjesmu Tridesete posvetila ‘starim kokama’, a tijekom energičnog nastupa okupljene je obožavatelje još jednom učila plesnim pokretima koji idu uz njezin najnoviji hit, pjesmu Italiana.

Za ovaj je koncert Severina odabrala svjetlucavu ružičastu haljinu, a kratki kroj otkrio je njezine duge vitke noge. Zbilja je evidentno da se Severina itekako potrudila vratiti svoju staru liniju, pa se tako njezin trbuščić sve manje i manje nazire.

Osim vjernih obožavatelja koncert su popratile i neke poznate osobe poput voditeljice Korane Gvozdić, pjevačice Gianne Apostolski, urednika Red Carpeta Danijela Delale, pjevača Bojana Jambrošića te dizajnera Juraja Zigmana i njegove kolegice Anamarije Asanović.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr