Nina Badrić zna što je potrebno za uspjeh!

Nina Badrić, jedna od naših najcjenjenijih i najtrofejnijih glazbenica s Uršulom Tolj je razgovarala o Dori i Eurosongu te otkrila formulu za uspjeh po njezinom mišljenju.

‘Ja sam oduševljena što su mene odabrali, zahvaljujem Hrvatskoj televiziji, ovo je za mene veliki izazov i baš se radujem!’, ekskluzivno je u emisiji Iza ekrana jučer izjavila Nina Badrić.

Jedna od naših najcjenjenijih i najtrofejnijih glazbenica s Uršulom Tolj razgovarala je o Dori i Eurosongu.

Na pitanje kako vidi nastup na Eurosongu i što je potrebno za uspjeh Nina je odgovorila: ‘Ja mislim da je za nastup potrebno imati snažan vizualni dojam, interpretaciju i energiju koju uhvatiš od početka do kraja, te tri minute moraju biti impresivne.’

U emisiji je Nina govorila i o svojoj karijeri, planovima i željama te otkrila kako se priprema za Doru i nastup na Eurosongu.

Dodala je da je jako ponosna što će predstavljati Hrvatsku te najavila kakva bi trebala biti pjesma kojom će nastupiti: ‘Ja bih željela pjesmu za koju mislim da ima tu jednu energiju, da je pozitivna, da je dobra i da nosi jednu poruku’, dodala je raspoložena Nina.

specijal-201110030789004-Nina Badrić

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr