Koliko to Madonna dvojnica ima?!

Perfekcionistica Madonna nikada ništa ne prepušta slučaju pa je tako osigurala da apsolutno sve na njenoj aktualnoj turneji MDNA prođe savršeno.

Madonna je sa sobom povela čak dvjesto članova osoblja, među kojima je 30 osobnih čuvara, kuhar, majstor za akupunkturu, trener joge i čistač odjeće.

Kraljica popa također na svakom koncertu u sklopu turneje koja je počela u svibnju, a završava u prosincu, traži da u backstageu ima 20 međunarodnih telefonskih linija te da se poslužuju samo veganske grickalice.

Vrlo je zahtjevna i kada je riječ o garderobi. Zidovi sobe moraju biti obloženi određenim materijalom, u sobi mora biti puno blijedoružičastih ruža i ljiljana, a stabljike na svakom cvijetu moraju biti odrezane na točno 15 centimetara.

Kako bi se osjećala kao kod kuće, s pjevačicom putuje i njezin namještaj kojim zamijeni namještaj u svakoj sobi u kojoj spava.

Glazbenu ikonu na turneji prati i njenih pet dvojnica kao mjera sigurnosti, a jednu djevojku zaposlila je i kao dvojnicu svoje 15-godišnje kćeri Lourdes.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr