VIDEO: Pogledajte novi spot klape Rišpet

Nakon glazbenih spotova za posljednja dva hita Sunce mi od tebe dolazi koji su snimili s legendom hrvatske glazbe Matom Mišom Kovačem i Lumin u kojem je gostovala legendarna splitska ljepotica Ana Sasso, klapa Rišpet predstavlja glazbeni spot za svoju novu pjesmu Kad je pošla ća.

Pjesma Kad je pošla ća posljednji je hit izašao iz bogate riznice trenutno najvećeg autora klapske pjesme Pere Kozomare, koji na najiskreniji način njeguje i čuva tradiciju klapskog pjevanja.

‘Ovoga puta riječ je o sjetnoj skladbi mediteranskog ugođaja sa predivnim tekstom te jakim i moćnim refrenom, pjesmi na koju sam jako ponosan, pjesmi koja dira emocije dušu, i pjesmi za koju se nadam da će dugo ostati u narodu. Mislim da svatko ima u životu nekoga tko mu je ‘otišao ća’ na ovaj ili onaj način…’ izjavio je skladatelj Pero Kozomara ususret premijeri glazbenog spota.

Glazbeni spot sniman je u okolici Splita na starom dalmatinskom jedrenjaku na kojem je klapa zaplovila pučinom Jadrana te još jedan put kroz pjesmu nam donijela miris mora i Dalmacije.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr