Gibonni i Ritam Europe 3 daruju najbrže

Ovogodišnji, treći po redu koncert Ritam Europe posjetiteljima donosi pravu glazbenu poslasticu, nastup jednog od najpoznatijih izvođača u Hrvatskoj – Gibonnija. Gibonni će predstaviti novi album na engleskom jeziku 20th Century Man. Koncert će se održati u petak, 10. svibnja, na zagrebačkom Bundeku.

Najbržim čitateljima koji su prvi točno odgovorili na kviz koji smo objavili u petak, 3. svibnja podijelili smo 10 ekoloških vrećica Ritam Europe u kojima ih očekuje deka za piknik, jastuk za napuhavanje i naočale za mirniji san.

Dobitnici:
Maja Rončević
Jasmina Kranjec
Ivana Japel

Mario Novak
Radmila Birač
Martina Buzina
Željka Lenac
Mario Vidović
Mario Kapetanić
Dunja Tomić

Pravila nagradnjača saznajte ovdje.

Gibonnijev nastup na “Ritmu Europe 3” je i promocija njegovog novog albuma na engleskom jeziku 20th Century Man kojim se ovaj cijenjeni izvođač trenutno predstavlja i europskoj publici.

U sklopu europske turneje, Gibonni je nedavno u Budimpešti i Pragu gostovao na koncertu Micka Hucknalla, bivšeg pjevača grupe Simply Red. Plod je to dugogodišnje Gibonnijeve suradnje s producentom benda Simply Red, Andiem Wrightom.

Publika je na spomenutim koncertima bila oduševljena glazbom ovog hrvatskog izvođača, što potvrđuje da je Gibonni zasluženo uvršten na listu L.A. Timesa 15 najboljih glazbenika iz cijelog svijeta koji još nisu međunarodno poznati, iako svojom kvalitetom to zaslužuju biti.

London Community Gospel Choir, Belfast Food, Kopito

Posebno za nastup na Bundeku Gibonniju će se pridružiti i London Community Gospel Choir koji je sudjelovao na snimanju albuma.

U svjetlu irskog predsjedanja Europskom unijom, posjetitelje će dodatno zabaviti i rasplesati najpoznatiji ‘hrvatski irski bend’, riječki bend Belfast Food dok će dašak mora posjetiteljima prenijeti dečki iz benda Kopito.

Ovogodišnje izdanje koncerta “Ritam Europe 3” posebno je jer se održava u sklopu obilježavanja posljednjeg Europskog tjedna prije samog pristupanja Hrvatske Europskoj uniji. Delegacija Europske unije odlučila je stoga građanima pokloniti ovu glazbenu poslasticu. Posjetitelje koncerta očekuje i nagradna igra kojom će moći osvojiti putovanje u Bruxelles početkom srpnja 2013. Medijski pokrovitelji koncerta su Antena Zagreb, Net.hr i Totalni FM.

Ulaz za posjetitelje je slobodan. (Koncert se u slučaju kiše odgađa na nedjelju, 12. svibnja.)

Više na http://www.ritam-europe.com.hr i stranicama Delegacije.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr