Evo i prvih reakcija na pjesmu Mižerija naših predstavnika na Eurosongu

Klapa s mora, hrvatski predstavnici na ovogodišnjem Eurosongu, održali su u ponedjeljak prvi probni nastup u švedskom Malmu, a njihov je nastup izazvao pozitivne reakcije.

Među prvim kandidatima koji su održali probni nastup u Malmö Areni bila je i Klapa s mora, hrvatski predstavnici na ovogodišnjem Eurosongu.

‘Opušteni smo, uopće nismo nervozni’, izjavio je Marko Škugor, nadodajući da svi oni imaju puno iskustva s nastupima na pozornici.

U tekstu objavljenom nakon njihovog probnog nastupa, njihova je izvedba opisana kao ‘moćna i tradicionalna’.

‘Ozbiljno, ova pjesma treba biti u finalu. Natjecanju će dodati kvalitetu’, jedan je od komentara na njihov nastup.

Njihova izvedba dobila je i komentare: ‘Predivni glasovi, poput bajke!’ te ‘Dobro je, nadam se da će Hrvatska konačno doći do finala’.

Predstavnici Austrije, Estonije, Slovenije, Hrvatske, Danske, Rusije, Ukrajine i Nizozemske isprobali su scenu ovogodišnjeg Eurosonga i održali svoje prve polusatne probe.

Utorak je rezerviran za drugih osam zemalja, a ovaj put to će biti one koje će nastupiti od broja devet do broja šesnaest u prvom polufinalu Eurosonga. Sutra će na scenu doći predstavnici Crne Gore, Litve, Bjelorusije, Moldove, Irske, Cipra, Belgije i Srbije.

Prvo polufinale Eurosonga 2013. na održat će se 14. svibnja.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr