Raj za filmoljupce / Filmski spektakli koji će poharati kina i vaša osjetila

Image
Foto: Instagram

Nakon prvog nastavka Star Wars sage i općinito vrlo dobre 2015. godine, 2016. godina trebala bi biti uistinu spektakularna kad govorimo o filmovima. Ovo je lista filmova koje morate vidjeti.

26.12.2015.
12:00
Instagram
VOYO logo

Konačno je objavljen trailer za dugoočekivani nastavak Dana nezavisnosti, a mi smo odlučili napraviti popis filmova koji nas očekuju u 2016-oj godini koje morate pogledati.

Novi Batman, Assassin's Creed, Deadpool... Lista je dugačka. Mi jedva čekamo, a vi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Suicide Squad

Novi film Davida Ayera o superjunacima u kojem glume Jared Leto, Will Smith, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Cara Delevingne, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Karen Fukuhara, Jay Hernandez, Adam Beach i Viola Davis. Film u kina stiže 5. kolovoza 2016. godine.

Image
CARA, JESI LI TO TI?! /

Manekenka se za ulogu u novom filmu potpuno transformirala

Image
CARA, JESI LI TO TI?! /

Manekenka se za ulogu u novom filmu potpuno transformirala

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Dan nezavisnosti 2

Dva desetljeća čekalo se na nastavak megahita Dan nezavisnosti, akonačno je izašao i službeni trailer. Radnja filma Rolanda Emmericha odvija se 20 godina nakon prvog dijela, a uloge tumače Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox, Brent Spiner, Liam Hemsworth, Sela Ward, Charlotte Gainsbourg, Joey King, Angelababy i William Fichtner. Film u kina stiže 24. lipnja 2016. godine.

OVO SE ČEKALO 20 GODINA: Pogledajte trailer za novi Dan nezavisnosti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Doctor Strange

Suradnja Marvela i Disneyja o superjunaku Doctoru Strangeu. Redatelj fima je Scott Derrickson, a uloge imaju Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Mads Mikkelsen i Tilda Swinton. Film izlazi 4. studenog 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Batman v Superman

Film u kojem će se suočiti dva velika superheroja - Batmana i Supermana, a pubilka će konačno dobiti odgovor na pitanje koji je jači. U filmu Zacka Snydera glume Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons i Holly Hunter. U kinima će se početi prikazivati 25. ožujka 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Warcraft: Početak

Film temeljen na slavnoj, megauspješnoj online igrici World Of Warcraft donosi nam imaginaran svijet napučen vilenjacima, patuljcima, orcima, ljudima, nemrtvima... Film Duncana Jonesa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

s Travisom Fimmelom, Paulom Patton, Tobyjem Kebbellom, Dominicom Cooperom i Ben Fosterom u kina dolazi u lipnju sljedeće godine..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

6. Deadpool

Još jedan Marvelov superjunak bit će prikazan na velikom platnu, a u filmu Tima Millera glume Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, T. J. Miller, Gina Carano, Brianna Hildebrand, Andre Tricoteux i Leslie Uggams. Film izlazi 2. lipnja 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

7. Assassin's Creed

Film redatelja Justina Kurzela u kojem glume Michael Fassbender, Marion Cotillard, Michael K. Williams, Ariane Labed, Jeremy Irons i Brendan Gleeson, temeljen je na istoimenoj video igri. Radnja je smještena u istom svemiru kao i igra, a početak prikazivanja zakazan je za 21. prosinca sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

8. X-Men: Apokalipsa

To je treći film napete trilogije o mutantima redatelja Bryana Singera, a ukupno deveti film o X-ljudima. Glume James McAvoy, Jennifer Lawrence, Oscar Isaac i Michael Fassbender. Film u kina stiže u svibnju sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

9. Star Wars: Rogue One

Novi film iz tvornice Lucasfilma i Disneyja vraća nas u prošlost kad su pobunjenici izveli opasnu misiju otkrivanja planova gradnje Zvijezde Smrti. U filma Garetha Edwardsa glume Felicity Jones, Diego Luna, Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen i Alan Tudyk. U kina stiže 15. prosinca 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10. Ledeno doba 5: Veliki udar

Peti nastavak o epskoj potrazi malenog Scrata koji je izgubio svoj žir donosi pregršt novih likova i egzotičnih avantura. U filmu Mikea Thurmeiera glasove su posudili Jesse Tyler Ferguson, Adam DeVine, Nick Offerman, Max Greenfield, Stephanie Beatriz, Melissa Rauch, Carlos Ponce, Michael Strahan, Jessie J i Neil deGrasse Tyson. Animirani film u kina stiže 22. srpnja sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11. Čudesne zvijeri i gdje ih naći

Film o magičnom svijetu Harryja Pottera dat će nam uvid u događaje prije nego što se mali čarobnjak rodi. Radnja prati Newta Scamandera, koji se u 1926. godini bori protiv nenadanog napada raznolikih magičnih bića iz No-Maj svijeta. U njegovim avanturama će mu se pridružiti i bezjak Jacob, kao i misteriozna magična kutija. Režija će potpasti pod palicu Davida Yatesa, koji je trenutačno zaposlen novom obradom klasika o Tarzanu. Scenarij je napisala sama književnica, J.K. Rowling. Glavne uloge imaju Eddie Redmayne i Jon Voight. Premijera se očekuje 18. studenog 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo