‘Zaljubljen sam u Vidu, bit će zločin ode li van’

‘Zna se da ga hoćemo, ali čekamo mig za pregovore. On je ogroman potencijal, ali još nije gotov proizvod i mora doći na obradu u Dinamo’, izjavio je Maminjo dok mu njegova tiha patnja iz Osijeka ponovno daje košaricu.

arti-200912060213006Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić nikako ne odustaje od dovođenja osječkog braniča Domagoje Vide u redove hrvatskog prvaka, a ljubav se ponovno rasplamsala nakon prvenstvene utakmice u Gradskom vrtu.

“Zna se da sam zaljubljen u Vidu, da ga hoćemo, ali čekamo mig za pregovore. Bit će zločin ode li u inozemstvo, a da prethodno ne dođe dvije, tri sezone na obradu u Maksimir. On jest ogroman potencijal, no još nije gotov proizvod. Ukratko, za sve je najbolje da dođe u Dinamo”, izjavio je Mamić, dok Vida ponovno nije ni trepnuo na njegov poziv:

“Kakav bih igrač bio kad ne bih vjerovao u sebe. Ne dvojim, izborio bih svoje mjesto u Dinamu, ali ponavljam već puno puta izrečeno: moj je plan, moja je želja odlazak u inozemstvo. Ali, ne bih volio da se to tumači bahaćenjem i odbijanjem Dinama preko novina. Cijenim ga, najbolji je naš klub, njegov poziv godi svakom igraču, ali imam neke druge ambicije”, izjavio je Vida u Sportskim novostima.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr