Vodimo vas na predstavu Glumice i to

Predstavu Glumice i to nastale po tekstu Dunje Fajdić možete pogledati 27. svibnja u kazalištu KNAP, i to u izvođenju, režiji i dramaturgiji umjetničke organizacije Kravice.
Podijelili smo 2×2 ulaznice.

Uz dozu cinizma i kritike društva, Glumice progovaraju o problemima, željama, snovima, zapošljavanju, ljubavi, prijateljstvu, prehrani… ukratko o životu samom.

Glumice/Kravice o predstavi:
“Nezaposlene, mlade i pune entuzijazma, četiri glumice odlučile su preuzeti stvari u svoje ruke! Bilo im je dosta čekanja da ih netko primijeti, zavoli, zaposli, proglasi mladim nadama ili nešto treće. Zato su odlučile napraviti predstavu.

Za to su školovane!

I to ne bilo kakvu predstavu! Bit će to duhovita uspješnica o njima samima, o sjaju i bijedi glumačkog posla, o nepodnošljivoj težini mladog života.

Budimo realni, odlučile su napraviti hit!

Međutim, odlučiti je jedno, a napraviti – drugo.
Spremajući predstavu, moraju se obračunati jedna s drugom, s muškarcima, glumištem i drugim svakojakim fantastičnim pojavama u kazalištu i stvarnom životu. Ali nikako da se svaka od njih obračuna sama sa sobom…”

Režiju i dramaturgiju potpisuju Dunja Fajdić, Ivana Horvat, Petra Kurtela, Amanda Prenkaj. Glazbu je skladala i odabrala Andrea Giordani, a kostime Petra Kurtela. Za scenski pokret je zaslužan Petar Konkoj.

Predstavu možete pogledati 27. svibnja, u Kulturnom centru Peščenica, Ivanićgradska 41, u 20 sati.

A najbržima smo podijelili 2×2 ulaznice.

Dobitnici:
Kristina Šikić
Silvija Stanić

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr