VIDEO: Jesu li ovo najbolji navijači na EURU?

Iako je reprezentacija Irske najlošija na EURU, njeni navijači na tribinama na odustaju. Protiv Furije njihova reprezentacija bila deklasirana, a oni su u posljednjim minutama s tribina ‘grmili’ kao da vode protiv europskih i svjetskih prvaka.

Kad bi ocjenjivali navijače, imali bi Irci bi bili veliki favoriti u utrci za najbolje na EURU. U Poljsku ih je stiglo 30.000. Više od navijača bilo koje druge reprezentacije u Poljskoj ili Ukrajini. Uz njih se ne vežu incidenti, samo mnogo piva i pjesme.

Imaju i jedan objektivan problem, njihovi ljubimci nisu im dali previše razloga za slavlje. Nakon dva kola na kontu imaju nula bodova, uz gol razliku 1:7.

Svejedno, oni na tribinama ne odustaju. Protiv Furije njihova reprezentacija bila deklasirana (0:4), a oni su u posljednjim minutama s tribina ‘grmili’ kao da vode protiv europskih i svjetskih prvaka.

“The Fields of Athenry” ime je pjesme koja odzvanja na stadionu u Gdanjsku. Navijači Irske i škotskog giganta Celtica doživljaju je gotovo kao himnu. Poslušajte kako je to zvučalo…

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr