Navijači Hrvatske izazvali požar kod Dubrovnika!

Nogometna euforija opet trese Hrvatsku. Velika pobjeda Vatrenih nad Irskom 3:1 pratila se u svim gradovima Lijepe naše. Navijači su okupirali ulice, a nakon posljednjeg sučevog zvižduka svi su bili složni: ‘Možemo do samog kraja’.

U Dubrovniku je u pravom smislu riječi bilo Vatreno ludilo. Naime, signalna raketa koju su navijači ispalili tijekom slavlja prema južnom dijelu Srđa izazvala je požar.

Ipak, nakon brze intervencije vatrogasaca, koji su na mjesto požara stigli s tri vozila, vatra je vrlo brzo ugašena, javlja Dubrovnik.net.

Luda atmosfera bila je i na zagrebačkim ulicama, posebno na Trgu bana Josipa Jelačića, gdje je organizirano i gledanje utakmice na velikom video zidu. Nakon utakmice navijači nisu mogli zakriti oduševljenje, te su svi uvjereni kako Hrvatska može do kraja.

Snimio i montirao: Franjo Tot

“Bilo je super, dečki su odlično igrali, moglo je biti još više, ali nema veze. Bravo. Talijani su jako dobri bili. Španjolci malo lošiji, ali nema veze, sve ćemo ih dobiti. Možemo do samog kraja”, rekao je jedan od navijača, a drugi je dodao:

“Odigrali smo odličnu utakmicu. Nek igraju samo tako sa srcem sve ostale utakmice.”

Ludnica je bila i ostalim gradovima Hrvatske, te se možemo nadati kako je ovo samo početak nečeg velikog i vrlo lijepog.

specijal-201102150360004-Najjači navijači

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr