STRAVA U ŠPANJOLSKOJ

OBITELJ IZ PAKLA: Baka i majka podvodile 9-godišnju curicu pedofilima

 Baka i majka devetogodišnje djevojčice uhićene su zbog sumnje da su je podvodile za seks, piše Mirror. Obitelj iz pakla uhićena je u Španjolskoj.

Par je pao u ruke policije, kao i jedan čovjek koji se pretvarao da je djed djevojčice te ju je podvodio pedofilima i predavao novac rodbini žrtve.

UHIĆEN PEDOFIL: Primio je u svoj stan djevojčicu koja je pobjegla od kuće. Ona je majci ispričala što joj je tamo radio

Nudili djete nasred ulice

Policajci koji su uhitili ovaj trojac u La Riberi, blizu Valencije, kažu kako su prodavali dijete strancima na ulici. Neimenovana baka i majka rumunjskog su porijekla.

Svi uhićeni su ostali u zatvoru nakon što su se pojavili na istražnom sudu na zatvorenom saslušanju a djevojčicu je preuzela služba za socijalnu skrb.

Policija je započela s istragom nakon što je dobila anonimnu obavijest.

“Nacionalna policija uhitila je troje ljudi u La Riberi u provinciji Valencija, pod optužbom za zločine prostitucije, seksualnog iskorištavanja i iskorištavanja maloljetnika”, potvrdio je glasnogovornik policije.

santiago_de_la_ribera
Trojac je optužen za gnjusan zločin u španjolskom turističkom gradu la RiberiFoto: Wikipedia

“Dvije od tri uhićene osobe, baka i majka devetogodišnje žrtve, nudile su ju ljudima da je seksualno iskoriste. Treća je osoba muškarac za kojeg se također sumnja da je seksualno iskorištavao djevojčicu, a predstavljao se kao njen djed. Posao mu je bio pronalaženje klijenata i prikupljanje novca, koji je zatim predavao rodbini djevojčice.”

“Policijska je istraga započela nakon što je zaprimljena obavijest kako u La Riberi nekoliko članova iste obitelji rumunjskog porijekla podvodi devetogodišnju djevojčicu. Istraga je potvrdila kako je baka nudila unuku za plaćeni seks.”

Dio kulture

U ožujku ove godine španjolska je policija u turističkom kompleksu Almunecar blizu Granade uhitila rumunjski par osumnjičen da se složio prodati svoju tinejdžersku kći za 24.500 kuna, 100 boca viskija, dvije ovce i svinju.

Prodaja se trebala izvršiti kao dio dogovora o mirazu između dvije obitelji Roma, a 15-godišnja djevojka se trebala udati za 16-godišnjeg mladića. Miraz se trebao isplatiti u dva dijela, prvo gotovina a zatim alkohol i životinje. Roditelji djevojčice rekli su policiji kako su ugovoreni brakovi dio njihove kulture.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr