ŽIVOT JOJ BIO PAKAO

UBILA SE ŽENA KOJU JE ZBOG SEKS-SKANDALA ZLOSTAVLJALA CIJELA NACIJA: ‘Vrijeđali su je oni koji su potajno gledali njezin video’

Mlada Talijanka koja je više od godinu dana trpjela zlostavljanje na društvenim mrežama oduzela si je život. Naime, nakon što su se na internetu pojavile eksplicitne fotografije i video spolnog odnosa s dečkom, njezin se život pretvorio u pakao.

Tiziana Cantone (31) iz Napulja snimila je seksi video s novim partnerom, kojeg je potom poslala bivšem dečku, javlja Blitz Quotidiano. Video i fotografije ubrzo su se proširile društvenim mrežama, a tada je krenulo brutalno zlostavljanje mlade žene.

Državni tužitelj Francesco Greco otvorio je istragu o njezinoj smrti, do koje je došlo godinu dana nakon što se intimni video počeo širiti društvenim mrežama poput Facebooka i WhatsAppa.

Istražitelji se nadaju da će uspjeti rasvijetliti u kolikoj je mjeri maltretiranje utjecalo na 31-godišnjakinju i njezinu odluku da si oduzme život.

Prijateljica unesrećene, Teresa Petrosino, za Corriere della Sera rekla je kako je Catone bila jednostavno “uništena” svime što se događalo nakon raspačavanja snimke i fotografija.

“Ne razumijem kako netko može zlostavljati djevojku koja nije učinila ništa pogrešno. Mislim da bi se svi zlostavljači trebali sramiti, svi oni koji su internet punili uvredama, dok su potajice gledali slike.”

Korisnici Facebooka i YouTubea otvoreno su se rugali Tiziani, koristeći njezino puno ime i prezime. Brzo je postala objekt parodija i ponižavajućih šala.

Nesretna žena je uspjela ukloniti video s internetskih tražilica, no oni su se ipak s vremena na vrijeme pojavljivali na internetu. Ubrzo je dala otkaz na poslu te se preselila u zabačeno selo na sjeveru Toskane. U vrijeme smrti bila je u procesu promjene imena, navodi Internapoli.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr