PREDSJEDNIČKA KANDIDATKINJA

TEORETIČARI ZAVJERE U DELIRIJU: ‘Hillary Clinton teško je bolesna i ima dvojnicu!’

Nakon što je gotovo kolabirala na svečanosti u povodu obljetnice terorističkog napada 11. rujna, teoretičari zavjere počeli su širiti priču kako Hillary Clinton ima dvojnicu.

Na društvenim mrežama mnoštvo je fotografija na kojima se uspoređuje izgled demokratske kandidatkinje za predsjednicu SAD-a prije i nakon te epizode. Šezdesetosmogodišnja Clinton objavila je kasnije da ima upalu pluća, no prvotno je tvrdila kako je samo osjetila vrtoglavicu i posrnula.

NA KOMEMORACIJI ZA ŽRTVE 11. RUJNA: Hillary pozlilo, osiguranje je odvelo u bolnicu

Nakon što je zbog slabosti otišla sa svečanosti, uputila se u stan svoje kćeri Chelsea, gdje se, kaže, odmorila i došla k sebi. No, fotografije snimljene nakon što je izašla iz kćerina stana nagnale su teoretičare zavjere na spekulacije da ima dvojnicu, piše Daily Mail.

“Hillaryn kažiprst duži je od njezina prstenjaka. To nije ona”, napisao je na Twitteru korisnik s nadimkom Always Trump (!). Jedna je žena pak ustvrdila kako i njezin nos izgleda drukčije. Drugi su joj analizirali uši te i u tom segmentu našli razlike, a treći pak tvrde kako je žena koja je izašla iz stana Chelsea Clinton mršavija od “prave” Hillary.

CLINTON ZARADILA UPALU PLUĆA: Trumpovi pristaše tvrde da nije sposobna biti predsjednica

Twitter korisnik Robertbirsinger upitao se i zašto bi Clinton potom zagrlila dijete na ulici ako ima upalu pluća, a javili su se i oni koji su isticali da je neobično što je tijekom izlaska iz stana nisu okruživali tjelohranitelji.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr