NAPADAČ BRZO PRONAĐEN

STRAŠAN RASISTIČKI NAPAD: Pomahnitali muškarac bacio trudnicu na pod i udario je u trbuh! Izgubila je dijete…

Policija je objavila kako je trudna 34-godišnjakinja, za koju su svjedoci kazali da je nosila maramu i da je podrijetlom s Bliskog istoka, bila u kupnji u supermarketu u Buckinghamshireu.

Tijekom kupnje prišao joj je mlađi čovjek i počeo je vrijeđati na rasnoj osnovi. Nastojeći se maknuti od njega, otišla je iz trgovine, no on ju je slijedio i dalje vrijeđao. U tom joj je trenutku pokušao pomoći 40-godišnji muškarac, no nasilnik ga je udario bocom i vrećom leda u glavu.

Potom je i fizički napao ženu – gurnuo ju je tolikom silinom da je pala na pod te je tada udario u trbuh. Žena je hitno prebačena u bolnicu, no liječnici nisu mogli spasiti njezino nerođeno dijete, prenosi Telegraph.

Ozlijeđen i muškarac koji ju je branio

Muškarac koji ju je branio zadobio je ozljede glave. Susjed koji je vidio posljedice napada rekao je kako je žrtva vrištala u agoniji. U blizini supermarketa nalazi se i džamija.

Policija je objavila fotografiju skinutu sa snimka nadzornih kamera, na kojoj je čovjek kojeg se dovodi u vezu s napadom. Ubrzo po objavi fotografije uhićen je 37-godišnji muškarac iz Milton Keynesa te je odmah prebačen u pritvor, javio je Daily Mail.

Istražitelj Richard Armitage je rekao: “Ovaj je rasistički napad imao užasne posljedice – žrtva je izgubila dijete. Naše misli su s njom i njezinom obitelji u ovom iznimno teškom i tužnom trenutku”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr