VRUĆE NOĆI U BEOGRADU

STANARI NA RUBU ŽIVACA: ‘Susjedi iznajmljuju stanove u kojima se mladi seksaju. Mjesecima ne spavamo’

Stanari stambene zgrade u Baba Višnjinoj ulici u središtu Beograda proživljavaju pravu noćnu moru zbog buke koja dopire iz dvaju stanova.

Ali nije riječ, naime, o nikakvim građevinskim radovima nego o stanovima koje vlasnik iznajmljuje na dnevnoj bazi, a koje unajmljuju mladi parovi kako bi se imali gdje seksati, piše srpski Kurir.

“Dva stana u našoj zgradi iznajmljuju se na dan. Mi nemamo mira zbog toga. Stalno kroz zgradu prolaze razni likovi, migranti, narkomani… Noću se organiziraju zabave koje traju do jutra, pušta se glasna glazba, ljudi vrište, pjevaju, lupaju vratima. Sačuvaj Bože! Međutim, zanimljivo je da i mladi parovi nerijetko iznajmljuju stan kako bi ovdje vodili ljubav. Kad to rade, često se čuju u cijeloj zgradi. Ne možemo ni spavati zbog svega. Zgrada nam je pretvorena u javnu kuću”, pričaju očajni stanari.

RODITELJE U SRBIJI ŠOKIRALA ‘SEKS-IGRA’ OSNOVNOŠKOLACA: U ‘punjenoj kokoši’ sudjeluje pet dječaka i pet djevojčica

Dodaje da su viđali i razne prizore na hodniku.

“Neki su povraćali u hodniku i liftu, teturali pijani, neki nisu mogli hodati koliko su bili pijani ili nadrogirani. Svega smo se nagledali. Mi trpimo torturu drugih, a nitko nema razumijevanja za nas”, kaže jedan stanar za Kurir te dodaje da to traje mjesecima.

Tvrde da su slučaj prijavili nadležnim službama, ali da nitko ništa nije poduzeo. Pokušavali su se dogovoriti i s vlasnicima stanova, ali isto tako bezuspješno.

“Neki susjedi se još u pet poslijepodne zaključaju i nikome ne otvaraju. Eto kako se živi u središtu Beograda”, kaže stariji stanar zgrade.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr