Bivšem direktoru ponudili da bude domar!

Književnik Srđan Tešin, bivši direktor Kulturnog centra Kikinda, ljut je jer bi, po novom, u toj instituciji trebao obavljati poslove domara!

“Neću potpisati ovaj ponižavajući aneks ugovora i, kao što je to bilo 2005. godine, kad su sadašnji lokalni dužnosnici bili članovi Srpske radikalne stranke, a danas Srpske napredne stranke, opet ću ostati bez posla”, naveo je Srđan Tešin u otvorenom pismu javnosti koje prenosi Blic.

On je od veljače 2009. do studenoga 2013. godine obavljao funkciju direktora Kulturnog centra Kikinda.

U pismu je naveo da je od Kulturnog centra Kikinda dobio ponudu za zaključenje aneksa ugovora o radu, po kojem treba biti raspoređen na mjesto referenta za tehničke poslove i poslove održavanja, to jest domara Kulturnog centra.

‘Marš u pi*** materinu, bando fašistička’

Ponuđena mu je plaća u visini koeficijenta 9,6, što je najniži koeficijent koji se može dodijeliti nekom zaposlenom u ovoj kulturnoj ustanovi. Dosad je imao koeficijent 22,17.

“Imam samo jednu poruku za predsjednika općine, njegovog savjetnika, zamjenika predsjednika, predsjednicu skupštine, članicu OV za kulturu i v.d. direktora KCK: MARŠ U PI*** MATERINU, BANDO FAŠISTIČKA! Ili, na srpskom: MARŠ U PI*** MATERINU, BANDO POKVARENA!”, napisao je Tešin u pismu koje je poslao medijima.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr