DROGA U 'SMARTU'

SPEKTAKULARNA AKCIJA POLICIJE: Na mostu u Beogradu uhićen brat poznatih srpskih košarkašica, skrivao je 2,4 kg kokaina

Jučer je u Beogradu na Brankovom mostu uhapšen 29-godišnji Milan Dabović, brat košarkašica Milice i Ane Dabović, nakon što je utvrđeno da je u vozilu imao 2,4 kilograma kokaina, piše Blic.

U akciji Službe za borbu protiv kriminala zbog potjere za automobilom švicarskih registracija, u kojem je crnogorski državljanin iz Herceg Novog skrivao drogu, centar Beograda je u večernjim satima bio u kolapsu, a most je bio u potpunosti zatvoren za promet. Pregledom automobila kojim je osumnjičeni Dabović upravljao, pronađena su dva PVC paketa sa više od dva kilograma opijata, a on je priveden u policijsku stanicu.

 

 

Filmska potjera na ulicama Beograda, nakon što je osumnjičeni Dabović pokušao pobjeći inspektorima, nastavak je akcije čišćenja od narkotika i uhićenja pripadnika narko-mafije, pišu Novosti.

“Nakon višemjesečnog rada, policijski službenici blokirali su na Brankovom mostu automobil marke “Smart”, švicarskih registracija, koji je upravljao M.D. i prilikom pretresa vozila pronašli su dva paketa s bijelom praškastom tvari za koju se sumnja da je kokain. Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavaljanja u promet opojnih droga biti priveden Višem javnom tužiteljstvu u Beogradu”, priopćio je MUP.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr