Provela tjedan dana u KFC-u prežderavajući se pilećim krilcima

Kad je ušla u restoran, shvatila je da joj treba vremena za razmišljanje. Tako je ostala tjedan dana. Svo to vrijeme jela je pileća krilca.

26-godišnja Kineskinja Tan Shen iz Chengdua u jugozapadnoj pokrajini Sichuanu, koju je ostavio dečko, provela je cijeli tjedan u restoranu brze hrane Kentucky Fried Chicken obilno se časteći pilećim krilcima.

Tan Shen je zaključila da joj treba hrana u kojoj će naći utjehu i preboljeti bivšeg dečka, a budući da najviše voli KFC odluka nije bila teška.

“Šetala sam okolo osjećajući se jadno i odlučila sam ući u KFC. Nisam planirala dugo ostati, samo sam željela pileća krilca, ali kada sam počela jesti shvatila sam da mi treba vremena za razmišljanje. Nisam se željela vratiti natrag u stan jer me sve podsjeća na njega pa sam ostala.”

Isprva nitko nije primjetio

Nakon nekoliko dana djelatnici KFC-a su se zabrinuli.

“Mi radimo u smjenama i restoran je otvoren 24 sata tako da je dosta prometno i prvo vrijeme nitko ju nije primijetio”, rekao je jedan djelatnik. “Nakon nekoliko dana učinila mi se poznatom i onda sam shvatio da je tu već tri dana i da uopće nije odlazila.”

“Kada smo je upitali je li dobro rekla je da joj samo treba vremena za razmišljanje i zatražila je još jednu porciju pilećih krilaca s ekstra velikim pomfritom”, kazao je.

Nakon sedam dana Shen je zaključila da joj je dosta kada su se u restoranu pojavili novinari lokalnih medija kako bi pisali o njoj. Osim toga, kako je rekla, već joj je bilo muka od okusa piletine pa više nije imalo smisla ostati u KFC-u.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr