Paketi s dijelovima tijela stigli u osnovne škole

Dvije su škole u Vancouveru u utorak zaprimile pakete s ljudskim stopalom i rukom, a vlasti još istražuju pripadaju li dijelovi tijela 33-godišnjem kineskom studentu Jun Linu kojeg je raskomadao njegov cimer i ljubavnik.

Ubojicu Luku Rocca Magnottu su mediji već prozvali ‘Kanadski Psiho’ zbog snimke ubojstva na koju je montirao muziku iz filma ‘Psiho’, a pred nekoliko dana uhićen je u Berlinu dok je u net kafiću čitao medijske članke o svom zlodjelu.

Njegov stravičan zločin izašao je na vidjelo kad su u sjedište i vladajuće Konzervativne stranke i opozicijske Liberalne stranke u Ottawi pristigli jednaki takvi paketi s dijelovima ljudskog tijela, za koje se ispostavilo da pripadaju njegovom cimeru i ljubavniku Junu Linu.

Sada su dvije su škole u Vancouveru zaprimile pakete s ljudskim stopalom i rukom, a još nije poznato radi li se o istoj žrtvi.

Prvi paket, u kojem se nalazila ruka, otvorilo je osoblje osnovne škole False Creek, piše Jutarnji list. Drugi, u kojem je bilo stopalo, otvoren je svega nekoliko sati kasnije u privatnoj školi za dječake St. George.

Policija nije odbacila mogućnost da se radi o imitatoru.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr