KOJA SRAMOTA

OVO JOJ NIJE TREBALO: Mlada zastupnica nije bila svjesna mikrofona pa je žestoko opsovala

Slovenska  zastupnica tiho je ali vrlo sočno opsovala tijekom parlamentarne rasprave u četvrtak navečer koju je izravno prenosila nacionalna televizija, pa se svojim biračima nakon toga morala ispričati.

“Stidim se i žao mi je, iskreno se ispričavam onima koji su mi na izborima dali svoj glas”, napisala je nakon incidenta Maruša Škopac na službenom twitter profilu Stranke modernog centra (SMC) koju vodi premijer Miro Cerar, dodavši da joj je incident bilo nešto čega će se sjećati cijeli život.

Zastupnica nije vična javnim debatama ni nakon dvije godine boravka u parlamentarnim klupama, pa se u situaciji kad je morala pročitati već napisani tekst koji je za vrijeme čitanja izgubila nije snašla kako bi mogla da je imala više iskustva.

Nije bila svjesna da se sve čuje

Umjesto toga, zbnjeno se okrenula stranačkom kolegi do sebe i tiho proklinjala: “Pa daj, pomogni mi, u p… m…”,  što su mogli čuti ne samo kolege u dvorani nego i oni koji su preko televizije pratili sjednicu.

Mnogi su joj zamjerili na psovci kojom je narušila parlamentarni protokol iako u trenutku kad je opsovala nije bila svjesna da se sve snima i čuje.
Zato se morala ispričati kolegama, ali i biračima koji ne odobravaju nepristojne izraze i riječi u “hramu” demokracije.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr