Otac proglasio kraljevstvo da bi njegova 7-godišnjakinja mogla postati princeza

Otac troje djece iz SAD-a ispunio je svojoj 7-godišnjoj kćeri želju i proglasio kraljevstvo između Egipta i Sudana, na zemljištu koje dosad nije pripadalo nijednoj državi.

Jeremiah Heaton, otac troje djece iz američkog grada Abingdona u Virginiji proglasio je komadić zemlje između Egipta i Sudana svojim kraljevstvom kako bi njegova 7-godišnja kći mogla postati prava princeza.

Prije nekoliko mjeseci, Heaton se igrao sa svojom kćeri Emily kad ga je ona upitala hoće li ikada postati prava princeza. Tada joj je rekao da hoće. Počeo je istraživati kako bi to bilo moguće učiniti i pronašao Bir Tawil, komad zemlje veličine 800 kvadratnih metara između Egipta i Sudana, koji nije pripadao nikome zbog prijepora u prošlosti. Riječ je o planinskom terenu i jednom od posljednjih koji nisu pripadali nikome dok Heaton nije proglasio svoje kraljevstvo.

Djeca su sama dizajnirala i izradila zastavu kraljevstva Bir Tawila, koju je Heaton odnio i zabio u zemlju, a kad se vratio, zatražio je od svakoga da se odsad Emily obraća s “princeza Emily”.

Princeza Emily izjavila je kako je zabrinuta zbog nedostatka pitke vode u regiji njenog kraljevstva.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr