UZNEMIRUJUĆI VIDEO

NOVA ZASTRAŠUJUĆA SNIMKA ISIS-a: Plavokosi dječak hladnokrvno likvidira zarobljenika

Zastrašujuće djeluje pojava plavokosog dječaka u uniformi i s pištoljem u ruci koji u jučer objavljenoj snimci Islamske države hladnokrvno obavlja smaknuće jednog zarobljenika.

Kako piše Daily Mail, snimka datira odnedavno i nastala je u Mosulu, na sjeveru Iraka. Traje petnaestak minuta i u njoj narator uglavnom govori o zračnim napadima na položaje ISIS-a.

Naredili mu da špijunu puca u potiljak

No, u jednom trenutku na snimci se pojavljue plavokosi dječak, rekli bismo anđeoskog lica, ne stariji od 10 godina, kojemu jedan ISIS-ovac daje u ruke repetirani pištolj i naređuje mu da muškarcu s povezom na očima i u narančastom kombinezonu tipičnom za zarobljenike, ispali hitac u potiljak.

Glas u pozadini za to vrijeme objašnjava kako je riječ o uhićenom špijunu.

NOVA PROPAGANDA ISLAMSKE DRŽAVE: ‘Djeca koja su zbog vas ostala siročad bit će uskoro spremna na osvetu’

Dječak je vjerojatno Europljanin

Identitet dječaka s ove jezive snimke nije poznat, kao ni njegovo podrijetlo, no pretpostavlja se da bi mogao biti iz Europe.

Nedavno je ISIS objavio sličnu snimku u kojoj petorica dječaka za koje se pretpostavlja da su iz Velike Britanije, Egipta, Turske, Tunisa i Uzbekistana također s oružjem u rukama sudjeluju u smaknuću jednog zatvorenika.

Snimka koja je objavljena na YouTubeu sažetak je dulje snimke i ne sadrži sam čin smaknuća, no i bez toga je dovoljno strašna.

NOVA STRAŠNA ISIS-OVA PORUKA Dječaci ubijaju zarobljenike uz povik: ‘Borba još nije ni počela!’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr