LET MH370

NOVA TEORIJA O MISTERIOZNOM NESTANKU AVIONA: ‘Pilot je namjerno srušio zrakoplov u ocean zbog nesretne ljubavi’

Novi dio olupine nestalog zarokoplova Malaysia airlines leta MH370, koji je pronađen na obali Tanzanije, sugerira da je pilot namjerno srušio avion u Indijski ocean.

Sturčnjaci kažu kako zakrilca aviona nisu bila u položaju za kontrolirano sletanje, piše Daily Mail. Zbog toga je postavljena nova teorija o namjernom rušenju zrakoplova.

Kako se pretpostavlja, do rušenja aviona je došlo zbog slomljenog srca pilota Zaharie Ahmada Shaha koji je bio zaljubljen u udanu 35-godišnju Fatimu Pardi, bivšu odgajateljicu u vrtiću.

Pilot se s njom dopisivao samo dva dana prije nego što je avion nestao, a Fatmi je odbila reći za The Australian o čemu su njih dvoje dopisivali, te je rekla kako njih dvoje nisu bili ljubavnici.

Vjeruje se kako se Shah rastao od svoje žene Faizah Hanun, iako je par živio skupa u Kuala Lumpuru. Hanun je u nekoliko navrata podvrgnuta ispitvanju malazijske policije i FBI-a koji su je pitali o glasinama prema kojima su se ona i Shah rastali.

Iz australijskog Transport Safety Bureaua poručili su kako će detaljno istražiti pronađeno krilo zrakoplova.

Peter Foley, glavni voditelj istrage, potvrdio je da zakrilca nisu bila u pravilnom položaju za kontrolirano slijetanje već su uvučena u unutrašnjost krila zrakoplova, te je istaknu kako satelitske snimke pokazuju da se zrakoplov srušio u ocean velikom brzinom.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr