OSRAMOTIO KOLEGE

NAPALJENI VATROGASAC PORIČE OPTUŽBE: ‘Zvao sam cure u postaju, ali nisam se seksao u kabini vatrogasnog vozila’

Tridesettrogodišnji Wes Gerrard, profesionalni vatrogasac iz Manchestera, suspendiran je na četiri mjeseca nakon što su ljetos na internetu osvanule fotografije seksa u kabini vatrogasnog vozila u njegovoj vatrogasnoj postaji.

Gerrard je priznao da je pozivao žene u vatrogasnu postaju, ali niječe da je osoba s fotografije koja se seksala s jednom djevojkom u službenom vozilu, piše Daily Mail.

Varogasac tražio partnerice za svinganje

Fotografija se pojavila na jednoj svingerskoj web-stranici izazvavši skandal zbog koje je profesionalna vatrogasna jedinica iz Manchestera zatražila uklanjanje fotografije i pokretanje istrage.

Uz fotografiju je bio objavljen i oglas kojim je neimenovani muškarac tražio partnerice za svingerska druženja u vatrogasnoj postaji opisavši sebe kao “rasnog vatrogasca”.

U Vatrogasnoj jedinici zgroženi su tom fotografijom koja je, kažu, naštetila njihovu imidžu.

“Naši pripadnici naporno rade i ponosno služe svojoj zajednici. Profesionalni su i marljivi. Upravo zato su posramljeni zbog ovoga. Većina ih je bijesna jer se može steći dojam da smo svi takvi. A nismo!”, kazao je za Daily Mail glasnogovornik manchesterske vatrogasne jedinice.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr