Geni kameni

KAKAV OTAC, TAKAV SIN: Donald Trump Jr. zgrozio svijet tvitom o sirijskim izbjeglicama, bolesno je sa čime ih je usporedio

Donald Trump uzrokovao je mnogo gnjeva svojim ksenofobnim izjavama i kontroverznim stavovima prema izbjeglicama, Meksikancima i mnogima koji su se našli na njegovoj crnoj listi.

S obzirom na to da jabuka najčešće ne pada daleko od stabla, ne treba previše čuditi ni izjava Trumpova sina Donalda, koji je izbjeglice usporedio sa zdjelicom Skittles bombona koji bi vas mogli ubiti.

‘Kada bih imao zdjelicu Skittlesa i rekao vam da vas samo tri bombona unutra mogu ubiti, biste li svejedno uzeli šaku bombona? Upravo je takav problem sirijskih izbjeglica’, napisao je na Twitteru i razbjesnio javnost, piše Independent.

Na fotografiji kojom je opremio tvit nalazila se zdjelica šarenih Skittlesa te slogan Donalda Trumpa ‘Učinimo Ameriku sjajnom’.

Izjave Donalda Trumpa o izbjeglicama i imigraciji, uključujući i najave gradnje betonskog zida na meksičkoj granici, razbjesnile su javnost. Ništa bolje nije prošla ni njegova najava zabrane ulaska u SAD za muslimane, od čega je s vremenom odustao.

ŠOKANTNE IZJAVE TRUMPA NAKON POKOLJA U SAD-u: ‘Zadovoljan sam što sam bio u pravu oko islamske radikalizacije’

Trump uporno ponavlja kako su Sirijci koji bježe iz ratom razorene zemlje teroristi, a često ih je nazivao ‘trojanskim konjem’.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr