DIVILE SE MUŠKOSTI

MORBIDNE MEDICINSKE SESTRE: Suspendirane zbog zavirivanja pod plahtu preminulog pacijenta

Pet medicinskih sestara iz Denvera suspendirano je početkom godine zbog otvaranja vreće s mrtvim tijelom jednog pacijenta u predjelu njegovih intimnih dijelova.

Ovaj nesvakidašnji incident dogodio se u Zdravstveno medicinskom centru u Denveru krajem ožujka i početkom travnja ove godine, no do sada se informacija zataškavala. Denverska je policija istraživala ova slučaj, a istraga je pokazala da u ovom slučaju nije prekršen nikakva kaznena radnja te je slučaj prepušten administraciji bolnice koja je odlučila suspendirati medicinske sestre.

Prema policijskom izvješću, između 31. ožujkla i 3. travnja, pet medicinskih sestara u nekoliko je navrata odlazilo promatrati spolni ud pokojnika koji je, čini se, bio iznimno nadaren, s obzirom na to ga se nisu mogle nagledati.

Veličinu njegovog penisa medicinske su setre navodno primijetile su još dok je bio živ, a kada je preminuo, otvorile su vreću u kojoj je bilo njegovo tijelo kako bi se uvjerile da su dobro vidjele.

Nakon što ih je jedna medicinska sestra, koju očito nisu pozvale da sudjeluje u njihovoj avanturi, čula kako pričaju o onome što su vidjele, prijavila ravnatelju bolnice, pet medicinskih sestara je suspendirano.

‘Njihovo ponašanje krši naša pravila te je ono na vrijeme prijavljeno vlastima, uključujući policiju i Odbor medicinskih sestara države Colorado. Unutarnja istraga rezultirala je disciplinskim mjerama protiv svih odgovornih za incident, a o svemu je obaviještena i pacijentova obitelj’, priopćili su iz bolnice.

Nakon suspenzije, četiri sestre vratile su se na radna mjesta, dok je peta svojevoljno dala otkaz, piše Daily Mail.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr