Dvije godine izbjegavao suđenje pretvarajući se da je kvadriplegičar

Britanac koji je starijem susjedu ukrao 40.000 funti dvije je godine izbjegavao suđenje pretvarajući se da je kvadriplegičar koji povremeno pada u komu.

Alan Knight, 47-godišnji Britanac iz Walesa, dvije godine uspješno je varao policiju pretvarajući se da je kvadriplegičar koji ponekad pada u komu pa zato ne može biti procesuiran zbog zločina koji je počinio. Čak se i prijavio u bolnicu, koja ga je primila te je tako izbjegao proces.

Knight je starijem susjedu koji boluje od Alzheimerove bolesti s bankovnog računa ukrao 40.000 funti (oko 400.000 kuna).

Pokretan kad mu odgovara

Nakon dvije godine izbjegavanja suočenja s pravdom, kamere jednog supermarketa ulovile su ga kako se vozika i šeće oko supermarketa.

Upozoren kako će se suđenje odviti bez obzira na njegovu nazočnost, Knight se u utorak pojavio pred sudom u gradu Swansea u invalidskim kolicima i s okovratnikom. Suca Paula Thomasa nije impresionirao njegov nastup pa mu je rekao kako je “vrlo uspješan i predan glumac, a stanja od kojih tvrdi da pati jednostavno ne postoje”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr