UTRKA ZA BIJELU KUĆU

‘DOBRO SAM, HVALA NA PITANJU’: Hillary Clinton se vratila na teren prvi put nakon upale pluća

Nasmiješena i dobro raspoložena, demokratska kandidatkinja za američkog predsjednika Hillary Clinton se u četvrtak vratila na teren, prvi put nakon upale pluća, u želji da nastavi ‘ofenzivu’ nakon četverodnevne odsutnosti i pada potpore u anketama u predizbornoj utrci s republikanskim kandidatom Donaldom Trumpom.

Penjući se u zrakoplov kojim je putovala na predizborni skup u Sjevernoj Karolini, nakon iznenadnog prekida kampanje zbog bolesti u nedjelju, Clinton se, nasmiješena, obratila novinarima koji su putovali s njom: “Dobro sam, hvala na pitanju”.

ZDRAVI K’O DREN: Clinton je zdrava i sposobna za predsjedničku dužnost, Trump otišao kod dr. Oza

“Sretna sam što sam napokon poslušala savjet svog liječnika i uzela nekoliko dana predaha”, rekla je u Morning Showu Toma Joynera.

Clinton u nastavku kampanje želi opet mobilizirati lijeve birače i ponovo steći barem dio prednosti koju je imala pošto je u srpnju službeno imenovana kandidatkinjom Demokratske stranke na predsjedničkim izborima u studenom. Pad potpore je očit u nekolikim anketama: od šest postotnih bodova prednosti sredinom kolovoza pala je na manje od dva trenutačno.

I Trump obavio liječničke preglede

Hillary Clinton će sada na skupovima nastojati više govoriti o sebi nego o Trumpu koji je čitav tjedan imao slobodne ruke kako bi privukao birače koji kažu da više ne vjeruju bivšoj državnoj tajnici.

TEORETIČARI ZAVJERE U DELIRIJU: ‘Hillary Clinton teško je bolesna i ima dvojnicu!’

Clinton je u srijedu objavila izvješće o svom zdravstvenom stanju u kojemu njezin liječnik tvrdi da je bivša državna tajnica koja će uskoro napuniti 69 godina, kadra obnašati predsjedničku dužnost.

U četvrtak je i Trump objavio nalaze svojih pretraga iz kojih je vidljivo da je i sedamdesetogodišnji milijarder “izvrsnog zdravlja”.

“Osjećam se kao da mi je 30”, rekao je za Fox News. Vrijednosti masnoće u krvi su mu pod kontrolom, ali pati od prekomjerne težine, ima 107 kg a visok je 1.90 m.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr