BERLINČANI U ŠOKU

BRUTALNI NAPAD NOŽEM U GRADSKOJ VIJEĆNICI: Dvoje ozlijeđenih, napadač u bijegu

Dvije osobe ozlijeđene su u napadu nožem u gradskoj vijećnici u Berlinu, a počinitelj je u bijegu, objavila je policija u njemačkom glavnom gradu.

Nepoznati muškarac nožem je napao i ozlijedio dvije osobe u vijećnici u berlinskoj četvrti Neukoelln, rekao je glasnogovornik policije, dodajući da su dvojica ozlijeđenih muškaraca prebačena u bolnicu.

Berlinska policija potvrdila je kako je nepoznata osoba ozlijedila dvoje ljudi, piše Tagesspiegel. Ozlijeđeni su zaposlenik u gradskoj vijećnici te zaštitar koji mu je priskočio u pomoć.

Policija je dojavu o napadu primila oko 9.30 sati, no zasad se ne zna motiv istog. Gradonačelnica Franziske Giffey (SPD) najavila je da će se uskoro obratiti novinarima kako bi dala više informacija vezanih uz slučaj.

Radnici su tijekom napada bili zatvoreni u svojim uredima, nisu znali što se točno događa. Sat vremena kasnije putem e-maila su doznali što se dogodilo.

Neukoelln informacijski centar (NIC), koji se trebao otvoriti u 10 sati ujutro, nije otvorio svoja vrata zbog naoružanog napadača koji se nalazio negdje u blizini.

Iako su prve informacije bile da je napadač i dalje u zgradi, policija je potvrdila da je on trenutačno u bijegu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr