Otkriveno tko je udario i raskomadao ženu na cesti

Vozač koji je automobilom na autocesti Banja Luka – Bosanska Gradiška udario ženu, pronađenu na zaustavnoj traci bez donjih ekstremiteta, sam se prijavio policiji. Tvrdi kako je mislio da je udario životinju.

Banjalučka policija utvrdila je identitet vozača koji je četvrtak ujutro na autocesti Banja Luka – Bosanska Gradiška u Mahovljanima udario i doslovno raskomadao još uvijek nepoznatu žensku osobu. Naime, Banjalučanin se sam javio policiji navodeći kako je mislio da je udario neku životinju.

Da je udario ženu saznao iz medija

“Izjavio je kako je vozilo s tragovima krvi odvezao na popravak, što se ispostavilo kao točno, te da je putem medija saznao da je u Mahovljanima usmrtio ženu”, pojasnili su u policiji za Klix dodajući kako se vozač još uvijek nalazi na obavijesnom razgovoru. U međuvremenu, istražitelji pokušavaju utvrditi identitet nesretne žene čije je beživotno tijelo bez donjih ekstremiteta pronađeno na autocesti.

Podsjetimo, policija u Laktašima u četvrtak je ujutro zaprimila dojavu da je na zaustavnoj traci pronađeno beživotno tijelo nepoznate žene bez donjih ekstremiteta. Nedaleko tijela pronađena je i ženska odjeća.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr