Napadnuta Tatjana Tadić, supruga Borisa Tadića

J. B. je najprije stigao do pripadnika specijalne vojne jedinice “Kobre”, koja je zadužena za osiguranje obitelji Tadić. Poslije fizičkog i verbalnog kontakta sa djelatnikom osiguranja, napadač je pokušao očešati se ramenom o Tatjanu Tadić.

Supruga predsjednika Demokratske stranke i donedavnog predsjednika Srbije Borisa Tadića, Tatjana, u četvrtak navečer je verbalno napadnuta na Terazijama u Beogradu.

Napadač J. B. (32), koji je poslije napada na Tadićevu ušao u verbalni sukob sa pripadnicima Vojske Srbije koji su skočili u zaštitu dojučerašnje prve dame Srbije, odmah je uhapšen.

Prema saznanjima Pressa, do incidenta je došlo u neposrednoj blizini terazijskoj podzemnog prolaza, kod Igumanove palače.

Napadač mirno šetao ulicom

Napadač je šetao mirno ulicom i išao u susret Tatjani Tadić. Sve je djelovalo normalno dok joj se nije približio.

“J. B. je najprije stigao do pripadnika specijalne vojne jedinice “Kobre”, koja je zadužena za osiguranje obitelji Tadić. Poslije fizičkog i verbalnog kontakta sa djelatnikom osiguranja, napadač je pokušao očešati se ramenom o Tatjanu Tadić – navodi Pressov izvor u policiji i dodaje:

Specijalci munjevito reagirali

“Vojni specijalci munjevito su reagirali, stali između dojučerašnje prve dame Srbije i napadača, koji ih je kao pomahnitao počeo vrijeđati. Pripadnici “Kobri” su J. B. zadržale dok incident nije prijavljen policijskoj stanici Stari grad. Ubrzo su došli policajci i uhapsili napadača”, navode u policiji.

J. B. je u policiji rekao da nije htio nikoga napasti, da je samo htio proći ulicom i da uopće nije prepoznao tko je žena na koju je naišao.

Uz kaznenu prijavu on je nakon što je dao iskaz u 21.20 pušten na slobodu. Kod sebe nije imao oružje, a utvrđeno je da nema kriminalni dosje.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr