VIDEO: ‘Bosanski Rambo’ teško pretučen

Nedžad Kličić (34), javnosti u BiH poznatiji kao Rambo, dovezen je u bolnicu u Bihaću s teškim tjelesnim ozljedama nakon što ga je pretukao sumještanin Agim Murtić. Tučnjavi je prethodila svađa dvojice muškaraca na Facebooku.

Nedžad Kličić (34) je s lomovima rebara, povredom prsnog koša i slomljenom vilicom dovezen u bolnicu u Bihaću, a doznaje se da je s mobilnog telefona pozvao policiju i rekao da je napadnut u Puškarima kod automehaničarskog servisa Semanić.

Policija ga je na mjestu događaja zatekla na tlu, a imao je teške tjelesne ozlijede. Na mjestu događaja bio je i njegov napadač Agim Murtić, kojeg je policija privela.

http://www.youtube-nocookie.com/v/iqPso0N_gxA?version=3&hl=en_US

Doznaje se da su Murtić i Kličić prije tučnjave imali verbalni sukob putem Facebooka, gdje su pale uvredljive riječi. Podsjetimo, Kličić je u BiH postao poznat po videu Born for Action (Rođen za akciju), koji je snimio u kolovozu 2010. godine i objavio na YouTubeu.

Zbog snimaka s raznim oružjem, piše Dnevni avaz, osumnjičen je za nezakonito posjedovanje oružja i eksplozivnih sredstava.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr