Monstrum koji je uništio živote tisućama žena dobio 18 godina

Kevin Bollaert iz San Diega proglašen je krivim za krađu identiteta i kaznenih djela iznude. Naime, on je voditelj internetske stranice ugotposted.

5.4.2015.
12:54
VOYO logo

Na stranici yougotposted.com, Kevin Bollaert (28) objavljivao je desetke tisuća privatnih fotografija zbog čega je osušen na 18 godina zatvora. Ovo je ujedno i prvi takav sudski slučaj u SAD-u.

Stranica je pokrenuta 2012. godine, a omogućavala je korisnicima da objavljuju golišave fotografije bez dozvole osoba na fotografijama, s punim imenom, prezimenom, brojem telefona i adresom osobe. Uglavnom se radilo o bivšim djevojkama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bollaert je vodio i paralelnu stranicu changemyreputation.com na kojoj je naplaćivao do 350 dolara kako bi uklonio fotografije s yougotposted.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog nekih fotografija ljudi su ostajali bez poslova, propadale su veze, a bilo je i pokušaja samoubojstva. Jedna od žrtava rekla je: "On nije ljudsko biće. Ne mogu pobjeći od uništenja koje je izazvao u mom životu".

Od prosinca 2012. do rujna 2013. Bollaert je zaradio preko 30 tisuća dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bollaertovi roditelji tražili su od suda da mu smanji kaznu jer 'žali zbog svega što je učinio', no sudac David Gill rekao je da je njegovo ponašanje neoprostivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo