‘Teško mi se oženiti, još uvijek sam prelud za to!’

‘Teško je čovjeku kao što sam ja imati djevojku jer je sve oko mene vijest. Jednako mi je teško, gotovo nemoguće, oženiti se dok aktivno igram nogomet. Uostalom, trenutačno sam prelud za ženidbu’, izjavio je Ronaldinho.

Ronaldinho, 31-godišnji brazilski nogometaš, uživa, kako sam izjavljuje, u nogometnim danima u rodnom Brazilu u kojem igra za Flamengo.

Ipak, gostujući na Globo TV-u Ronaldinho nije pričao o nekadašnjim i sadašnjim nogometnim iskustvima, već su tema razgovora bile – žene i privatni život.

“Teško je čovjeku kao što sam ja imati djevojku. Sve oko mene je vijest. Također, mnogi me pitaju kada ću prestati sa svojim načinom života, ili kada ću usporiti, a ja odgovaram da vjerojatno neću nikada”, rekao je Ronaldinho i nastavio:

“Jednako mi je teško, gotovo nemoguće, oženiti se dok aktivno igram nogomet. Uostalom, trenutačno sam prelud za ženidbu. Uostalom, neću se oženiti ako neću moći provoditi takav život u dvoje, a trenutačno to ne mogu. Možda se oženim kada završim karijeru, no nemam ništa protiv niti sadašnjeg, samačkog života. Nikome ne polažem račune, je li tako?”, zapitao je za kraj brazilski nogometaš.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr