Rodila tri sata nakon što je saznala da je trudna

Engleskinja je rodila djevojčicu samo tri sata nakon što su joj liječnici rekli da je u trećem mjesecu trudnoće, iako je zapravo bila već pred samim porodom.

Belinda Waite (21) je tijekom devet mjeseci nekoliko puta odlazila liječniku zbog bolova u donjem dijelu trbuha i napuhnutosti.

Dijagnosticiran joj je težak slučaj iritacije probavnog trakta i giht, no zapravo je sve vrijeme bila trudna i nosila je zdravu djevojčicu, piše Telegraph.co.uk.

Belinda je baš bila sa svojim dečkom, 28-godišnjim Wayneom Boylesom, kad je dobila trudove. Rodila je u njegovom stanu zdravu djevojčicu Louise Boyles, a pomagala joj je njegova mama.

”Bio je to veliki šok za sve nas, ali brzo smo se navikli na novonastalu situaciju i uživamo u njoj.”

Belinda se nekoliko mjeseci prije poroda nije osjećala najbolje.

”Imala sam osjećaj da se nešto miče u meni, ali nikad nisam pomislila da sam trudna, a i doktoru to nije palo na pamet.”

Liječnik u bolnici u Tivertonu joj je rekao da ima crijevnu iritaciju. Na Božić je ponovo otišla liječniku jer su joj stopala i ruke jako otekli. Doktor ju je uvjerio da je to posljedica alergije.

Noć prije poroda opet je otišla u bolnicu jer je imala jake bolove u cijelom tijelu. U 22 sata liječnik joj je javio da je trudna tri mjeseca, da bi nekoliko sati kasnije, u 2.30, rodila zdravu djevojčicu, prenosi Telegraph.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr