VJEŽBANJE ZA AGROKOR

UPRAVA KRAŠA OŠTRO ODGOVORILA BERNARDIĆU: ‘Olako je izgovorio neistine i svjesno obmanjuje javnost’

Uprava Kraša reagirala je u petak na govor predsjednika SDP-a Davora Bernardića u Saboru istaknuvši da kategorički odbija sve njegove iznesene insinuacije vezane uz vođenje poslovanja te tvrtke.

“Kategorički odbijamo sve iznesene insinuacije predsjednika SDP-a vezane uz vođenje poslovanja Kraša d.d. kojima potpuno neosnovano i neodgovorno dovodi u pitanje zakonitost poslovanja kompanije. Smatramo nedopustivim da se u Hrvatskome saboru, najvažnijoj državnoj instituciji, olako izgovaraju neistine koje narušavaju ugled i vrijednost jedne od najvećih hrvatskih prehrambenih kompanija i svjesno obmanjuje javnost”, stoji u priopćenju koje je potpisao predsjednik Uprave Kraš d.d. Damir Bulić.

CIRKUS U SABORU TRAJE VEĆ SATIMA: ‘Nemojte upadati, ako ste nervozni ja ću vam platiti kavu, a i vi kolega, nemojte se živcirati’

Davor Bernardić, predsjednik SDP-a, stranke koja je pokrenula pitanje povjerenja Vladi zbog slučaja Agrokor, u petak se u svom izlaganju referirao i na članove Privremenoga vjerovničkog vijeća (PVV), posebice na Maricu Vidaković, prokuristicu Kraša, bivšeg poslodavca Ante Ramljaka.

“Ramljak je dvije godine bio njen konzultant, dakle osoba njenog najvećeg povjerenja. Jesu li u Krašu vježbali za slučaj Agrokror, upitao je Bernardić i ustvrdio da većina u PVV-u nije slučajna i da Plenković ne može objasniti da je to pošteno i slučajno”, izjavio je Bernardić u saborskoj raspravi o SDP-ovoj inicijativi da se Vladi iskaže nepovjerenje zbog slučaja Agrokor.

.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr